spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateConsiliul Județean Gorj, investiții în educație

  Consiliul Județean Gorj, investiții în educație

  Consiliul Județean Gorj și Ministerul Educației au semnat un nou contract de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, prin care se concentrează eforturile asupra proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a C.S.E.I. Târgu-Jiu și C.J.R.A.E. Gorj”.

  „Acest proiect reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității educației în județul Gorj și își propune să creeze un mediu educațional propice dezvoltării armonioase a elevilor, indiferent de specificul cerințelor lor”, a transmis președintele Consiliul Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu. Investițiile vizează dotarea unităților cu echipamente TIC ultramoderne, mobilier ergonomic și materiale educaționale de înaltă calitate, contribuind la un mediu educațional stimulativ și personalizat.
  Proiectul are un buget total de 1.145.609,34 lei și își propune să modernizeze și să îmbunătățească condițiile de învățare și dezvoltare ale elevilor cu cerințe educaționale speciale. Acesta vizează dotarea a 22 săli de clasă cu echipamente IT din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu; dotarea laboratorului IT din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu; dotarea a 22 săli de clasă cu mobilier specific din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu; dotarea cu echipamente și mobilier specific a două cabinete din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu: Cabinet terapie psihomotrică și Cabinet terapie ocupațională; dotarea cu echipamente și mobilier specific a cabinetului aferent Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică (C.J.A.P.) din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!