spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateCreșă de 1,7 milioane de euro la Motru

  Creșă de 1,7 milioane de euro la Motru

  Primarul din Motru, Cosmin Morega, a anunțat că se va construi o nouă creșă în municipiu. Valoarea investiției se ridică la circa 1,7 milioane de euro.

  Autoritățile publice au predat, recent, amplasamentul, pentru ca societatea care a câștigat licitația să poată să se apuce de treabă.

  „Lucrăm pe toate domeniile, lucrările vizează schimbarea Municipiului Motru în totalitate. Avem o investiție importantă pe învățământ. Este vorba despre “Construire creșă mică”. Am predat amplasamentul constructorului pentru o creșă nouă din oraș, investiție cu o valoare de 1,7 milioane de euro. Urmează proiectarea și execuția. Nu este ușor, sunt sume importante de bani atrase în Municipiul Motru”, susține primarul Morega.

  O altă investiție importantă și așteptată de motreni este reabilitarea bazei sportive din oraș. Stadionul Municipal va fi modernizat. „Avem în plan și modernizarea Stadionului din Motru, Valoarea lucrării este de 3 milioane de euro. Avem o zonă bună, am reușit să îndreptăm situația cu cadastrarea, nu vor mai fi probleme, mergem înainte cu investițiile”, a mai transmis edilul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: