spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCristian Toader Pasti, instalat director la ADIA Gorj, în locul lui Gherghe....

  Cristian Toader Pasti, instalat director la ADIA Gorj, în locul lui Gherghe. „Voi face un contract part-time“

  Cristian Toader Pasti, consilier municipal PSD și consilier al președintelui Consiliului Județean Gorj, a fost numit în funcția de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj. Postul era vacant după ce Mihai Gherghe, cel care a ocupat această funcție, a devenit secretar de stat în Ministerul Culturii.

  Cristian Toader Pasti a spus că va avea un rol de mediator: „O mică perioadă de timp va fi dedicată informării, pentru a vedea exact ce își doresc primarii și operatorul de apă. Am participat la primele discuții și am aflat că problematica este destul de complexă. Eu voi avea un rol de mediator în care va trebui să armonizez aceste doleanțe, astfel încât apa să fie de bună calitate și la un preț de bun simț“.

  Director part-time

  Cristian Toader Pasti își va păstra și funcțiile pe care le ocupă în prezent, pentru că va încheia un contract part-time: „Eu voi face un contract part-time și îmi voi păstra aceste funcții. Dacă voi vedea că facem treabă bună, probabil că voi opta. Deocamdată, până când văd despre ce este vorba acolo, să văd situația financiară și absolut tot, am convenit că așa o să lucrăm“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: