spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateCristina Cilibiu, două demisii în mai puțin de un an

  Cristina Cilibiu, două demisii în mai puțin de un an

  Prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu, a cerut eliberarea din funcție, la mai puțin de un an de când și-a dat demisia de pe postul de primar al orașului Turceni, pentru ca, la scurt timp, să fie numită prefect.

  Fără prea multe explicații, Cristina Cilibiu, omul de bază al șefului PNL Gorj, Ion Iordache, transmite că decizia nu are nicio legătură cu o eventuală promovare profesională, deși se vorbește că ar urma să ocupe o funcție de secretar de stat. Acum, ca și atunci când i-a lăsat pe oamenii de la Turceni fără primar, Cilibiu spune că renunță la funcție pentru a se dedica familiei.

  Liberala a declarat, totuși, că încă de la promovarea sa pe funcția de prefect a avut discuții referitoare la perioada pentru care o va ocupa, deci tot calculele politice ale PNL Gorj sunt la baza deciziei sale. „Am stabilit de la început cu echipa din care fac parte că voi ocupa funcția până când vom alege să susținem un coleg cu planuri și asumări politice pentru 2024. Eu am solicitat Guvernului eliberarea din funcție.”, a transmis Cristina Cilibiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!