spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateCum răspunde președintele Directoratului CEO acuzațiilor lansate de Gabriel Giorgi: „Are un...

  Cum răspunde președintele Directoratului CEO acuzațiilor lansate de Gabriel Giorgi: „Are un comportament de copil“

  Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), a răspuns acuzațiilor aduse de către Gabriel Giorgi, fost membru al Consiliului de Supraveghere: „Are un comportament conflictual, de copil, căruia i s-a luat o jurătorie și acum începe să țipe. A avut un mandat de patru luni și avea instrumentele necesare în timpul mandatului, dacă a constatat vreo neregulă sau o abatere, să le prezinte serviciului de audit sau putea să sesizeze. Pe mine nu m-a sesizat cu nimic. El are un contract de mandat, care are niște clauze și după ce nu mai ocupă această poziție. Dacă are dovezi că eu am adus prejudicii de miliarde de lei, să o facă. (…) Ce a făcut el nu se face“, a spus Daniel Burlan la o emisiune de la Gorj Tv.

  Aspectele sesizate au fost verificate

  Președintele Directoratului CEO spune că a verificat aspectele semnalate de Gabriel Giorgi: „Chiar i-am solicitat un raport inginerului șef de producție de la UMC Roșia care a explicat că draglina din poze nu funcționează dintr-o anumită dată. Am trimis o comisie tehnică pentru a analiza starea acelui tambur pentru a se vedea dacă este un produs nou sau recondiționat și a fost cu organele de cercetare la fața locului“.

  Gabriel Giorgi a reclamat faptul că s-au luat bani pentru anumite angajări făcute la CEO, că o draglină care nu a mai fost mișcată de mai mult timp figurează zilnic cu o activitate de trei ore, pentru a se sustrage combustibil, iar un tambur a fost cumpărat ca nou, deși acesta este second hand și a fost recondiționat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!