spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCum va arăta pasajul de sub calea ferată din Târgu Jiu!

  Cum va arăta pasajul de sub calea ferată din Târgu Jiu!

  Autoritățile anunță finalizarea studiului de fezabilitate pentru pasajul de sub calea ferată din zona 9 Mai a Municipiului Târgu Jiu. Lucrarea evaluată la peste 5 milioane de euro va fi finanțată din fonduri guvernamentale.

  „Este gata studiul de fezabilitate pentru pasajul pe sub calea ferată din zona 9 Mai. Este un proiect prioritar, cu finanțare prin programul Anghel Saligny, în valoare de peste 5 milioane de euro.
  Pasul următor este finanțarea și pregătirea licitației pentru proiectare și execuție.
  Societatea Metroul a finalizat, așa cum am spus, studiul de fezabilitate și în această vară vom avea, cu siguranță, contractul semnat.
  Mi-aș dori mult ca procedurile pentru asemenea proiecte sa fie mai simple și mai rapide, dar și așa, lucrurile se mișcă destul de repede.
  Anul acesta demarăm un număr foarte mare de lucrări de maximă importanță pentru municipiul Târgu Jiu. Sunt proiecte mari, multe dintre ele cu finanțare extrabugetară și pe care le-am prezentat în anii precedenți. A venit timpul sa le implementăm, așa cum am făcut și cu noile troleibuze, cu unitățile de învățământ și toate celelalte investiții”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: