spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateDe două ori mai multe mașini decât locuri de parcare

  De două ori mai multe mașini decât locuri de parcare

  În municipiul Târgu Jiu există de două ori mai multe autovehicule față de numărul locurilor de parcare.

  „Din evidențe, avem 45.000 de autovehicule înregistrate pe raza municipiului Târgu Jiu și avem maxim 18.000 – 20.000 de locuri de parcare. Avem cel puțin de două ori mai multe mașini înmatriculate decât numărul de locuri de parcare. Mai sunt 15.000-20.000 de mașini care mai vin din afară în Târgu Jiu pentru diferite motive“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, la Radio Accent.

  Acesta a precizat că cea mai bună soluție este ca locurile de parcare de reședință este ca să se afle la dispoziția celui care îl are între orele 17,00 și 5.00. „Se pune în discuție următorul subiect: cetățenii municipiului Târgu Jiu sunt într-o continuă mișcare. Eliberează un loc de parcare pentru o anumită perioadă de timp în zona în care domiciliază, dar în același timp sunt în căutarea unui loc de parcare într-un alt cartier.

  La modul  în care funcționează regulamentul de parcare în Târgu Jiu, acel contract îi dă dreptul să folosească parcarea 24 de ore din 24. Sunt foarte mulți care sună la Poliția Locală și sesizează că le este ocupat locul de parcare. Permanent poliția locală trebuie să se deplaseze“.

  Acțiune de identificare a locurilor de parcare

  La nivelul Primăriei Târgu Jiu se efectuează o acțiune de identificare a tuturor locurilor de parcare de pe raza orașului. „Am încercat să identificăm toate locurile de parcare pentru a avea o evidență a numărului de locuri de parcare publice și de reședință. Sunt sigur că în anul 2021 va fi o imagine foarte clară“, a mai precizat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Adica am încheiat un contract cu Primaria pentru un loc de parcare, platesc parcarea si cand ajung acasa o gasesc ocupata ca asavrea Romanescu. Daca ajung acasa in jur de ora 14 o parchez la poarta la Romanescu pana cand se face ora 17 si se eliberează parcarea. Sunteți niște mojici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: