spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateDebut oficial al Programului Tranziție Justă

  Debut oficial al Programului Tranziție Justă

  La sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene din București a avut loc, miercuri, prima reuniune a Comitetului de Monitorizare a PTJ, care a marcat începutul oficial al programului. 

  În cadrul acestei reuniuni importante s-a aprobat Regulamentul de Organizare și Funcționare, în timp ce Strategia de Asistență Tehnică, criteriile de selecție, eligibilitate și evaluare tehnică și financiară au fost supuse dezbaterii.

  „Am avut ocazia să discutăm cu membri ai Comitetului de Monitorizare și reprezentanți ai Direcției Generale de Politică Regională și Urbană a Comisiei Europene, printre care s-au numărat Aida Liha-Matejicek (Șef Unitate) și Florentina Tăutu (Responsabil Program), mai multe probleme care țin de derularea Programului.

  Mesajul transmis de reprezentanții Comisiei și de directorul Autorității de Management al PTJ, Luiza Radu, a fost unul clar și mobilizator: să ne implicăm cu toții pentru a îmbunătăți Ghidurile și a maximiza absorbția fondurilor. Am fost onorat să reprezint Consiliul Județean Gorj la acest eveniment de importanță majoră și vă invit pe toți să vă alăturați echipei Consiliului Județean Gorj, efortului nostru comun de a face din Programul Tranziție Justă un real succes.

  Haideți să lucrăm împreună pentru viitorul nostru durabil!” a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!