spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateDelegație a sindicatului „Pro Lex”, întâlnire cu primarul Romanescu și directorul Poliției...

  Delegație a sindicatului „Pro Lex”, întâlnire cu primarul Romanescu și directorul Poliției Locale

  O delegație a Sindicatului Național al Polițiștilor și Vameșilor „Pro Lex“ a venit în Târgu Jiu pentru a analiza situația de la Poliția Locală. Delegația este formată din Constantin Filimon, vicepreședintele sindicatului, și consilierul Voinea Negoiță. Aceștia vor avea o întâlnire cu primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, precum și directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, Florin Urdea.

  Patru polițiști locali au anunțat, săptămâna trecută, că intenționează să intre în greva foamei, după ce trei dintre ei au fost sancționați de către Comisia de disciplină cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de trei luni. Motivul în reprezintă faptul că nu au fost găsiți pe aleea principală a Parcului Central de către o comisie de control, acolo unde efectuau serviciul de supraveghere a operelor lui Brâncuși. Stelian Mihu, președintele Pro Lex Târgu Jiu, a spus că a fost vorba de un abuz și de presiuni, pentru cei trei fac parte din sindicatul pe care-l conduce.

  Ce subiecte vor fi abordate

  Stelian Mihu spune că se va discuta și cu privire la constituirea Comisiei de disciplină, dar și alte nereguli din auditul efectuat de Primăria Târgu Jiu la Poliția Locală: „Comisia de disciplină nu funcționează legal, pentru că din aceasta nu face parte un membru al sindicatului reprezentativ pe instituție, așa cum se menționează în lege“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: