spot_img
-1.4 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateDeputat: " Bătaia de joc la adresa românilor a luat sfârșit"

  Deputat: ” Bătaia de joc la adresa românilor a luat sfârșit”

  Vești bune pentru seniorii din România. Comisia Europeană a acceptat eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru cheltuielile cu pensiile prevăzut în PNRR. Deputatul Mihai Weber susține că urmează renegocierea pe energie.

  „Bătaia de joc la adresa românilor a luat sfârșit

  Reușită de proporții pentru seniorii României, la Bruxelles! Am făcut ceea ce călăii pensionarilor susțineau ca este imposibil: eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru cheltuielile cu pensiile până în 2070!!!
  Formula USR-PNL din PNRR spunea că: ‘Unul dintre obiectivele noii legislații este de a menține cheltuielile publice brute totale cu pensiile stabilite pe termen lung (2020-2070) la 9,4% din PIB (….)’!!! Dacă PSD nu se impunea categoric în corectarea acestei erori uriașe, pensionarii ar fi fost condamnați la sărăcie pentru următorii 50 DE ANI!” ,transmite deputatul Mihai Weber.

  După această reușită, social democrații au în plan să renegocieze și termenele asumate în PNRR cu privire la energia pe cărbune.
  „Același lucru ne propunem să-l facem și cu ENERGIA! Rediscutarea termenelor asumate în PNRR și amânarea calendarului de închidere a capacităților pe cărbune, prevăzut în Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia, este următorul punct pe masa comisarilor europeni. Este esențial ca factorii responsabili de politica energetică să înțeleagă acest lucru și să acționeze rapid”, a mai declarat Mihai Weber.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: