spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateDGASPC Gorj, cu salariile la zi

  DGASPC Gorj, cu salariile la zi

  Vești bune pentru angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Conducerea Consiliului Județean, instituție căreia i se subordonează, va aloca sumele necesare acoperirii drepturilor salariale pe luna decembrie. În acest sens a fost alocată suma de 4,5 milioane de lei.

  În ultima ședință de Consiliu Județean, aleșii au aprobat prin rectificare bugetară sumele necesare achitării salariilor personalul din cadrul asistenței și protecției sociale. „La nivel de țară, pe domeniul de asistență socială se întâmpină dificultăți. La Gorj, până în momentul de față am găsit resursele financiare necesare pentru a asigura plata integrală a salariilor cuvenite, mai ales că s-a lucrat în condiții de pandemie. Prin hotărâre de Consiliu Județean s-a repartizat rectificarea bugetului în sensul redistribuirii de sume, de la capitole de finanțare, unde s-au înregistrat economi, și, astfel, am reușit să asigurăm plata salariilor de la DGASPC Gorj pâna la finele anului. Vorbim de o sumă de 4,5 milione de lei. Pe lângă acestea prin hotărâre de Guvern, din fondul de rezervă bugetară, se va face procedura administrativă necesară pentru a fi asigurate alte 2,9 milioane lei, astfel, că oamenii își vor putea lua în integralitate salariile în luna decembrie, pentru a sta liniștiți de sărbători”, a transmis Oana Paloș, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

  La nivel de țară situația este critică, în peste 30 de județe angajații vor rămâne fără salarii chiar în prag de sărbători.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: