spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateDirecția de Taxe și Impozite se extinde. Birouri special amenajate pentru cetățeni

  Direcția de Taxe și Impozite se extinde. Birouri special amenajate pentru cetățeni

  Direcția de Taxe și Impozite Locale Târgu Jiu se extinde. Autoritatea publică are în plan reabilitarea unui sediu care a fost oferit în trecut Universității din Târgu Jiu dar care recent a fost predat municipalității.

  Municipalitatea ia în calcul ca mai multe unități publice să fie mutate în incinta noului stadion. Romanescu susține, însă, că este vorba despre direcții care nu ar afecta traficul prin afluxul mare de cetățeni. „Voi aduce la stadion doar instituțiile care nu atrag un număr mare de cetățeni. Dacă vorbim de sufocare a circulației vorbim de aria perimetrală a centrului Târgu Jiu. Pot să aduc aici Direcția de Patrimoniu dar nu pot să aduc Taxele și Impozitele la stadion aș sufoca zona centrală. Ne-am luat înapoi un spațiu de la UCB, unde aveau ei laboratoarele de inginerie și acolo vom amenaja un alt spațiu pentru Direcția de Taxe și Impozite Târgu Jiu”, a declarat Marcel Romanescu.

  Sediul nou pentru Direcția de colectare a taxelor

  În privința Direcției de Taxe și Impozite despre care se zvonea că ar putea fi mutată în incinta noii arene, autoritățile au alte planuri. Romanescu vrea să transforme vechile ghișee în birouri. „Direcția de Taxe si Impozite, de anul viitor va avea un sediu administrativ pentru personalul care lucrează în afara relației cu publicul și un sediu adecvat, ca la bănci, pentru cetățean.  Cetățeanul să fie primit la ghișeu, să i se pună la dispoziție informațiile de care are nevoie pe baza unui bon de ordine. Încă nu am stabilit unde va fi spațiul administrativ și unde cel destinat cetățeanul. Pe de altă parte plata taxelor trebuie, prin lege, protejată cumva dar relația cu cetățeanul se poate face în mod transparent. Nu a putut să eliberam spațiul pentru că aveam un contract de comodat cu UCB prin care le puneam la dispoziție acel spațiu”, a mai declarat edilul târgujian.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: