spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateDirectorul Ambulanței Gorj îi răspunde prefectului: „Mă deranjează lipsa unor argumente și...

  Directorul Ambulanței Gorj îi răspunde prefectului: „Mă deranjează lipsa unor argumente și de viziune“

  Medicul Claudiu Constantinescu, directorul interimar al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, a răspuns acuzațiilor lansate de către prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, care a și solicitat înlocuirea lui din funcție printr-o adresă trimisă Ministerului Sănătății, ca urmare a unui raport de control: „Este un raport făcut în cursul lunii decembrie în urma unui control dispus de domnul prefect ca urmare a unei sesizări venite din unitatea noastră pentru anumite probleme considerate nelalocul lor legate de plăți și achiziții. Am observat raportul și recomandările făcute și am luat act de aceste concluzii. Îl rog frumos pe domnul prefect să aducă în discuție un moment în care a invitat un medic în județ și în Serviciul Județean de Ambulanță, atâta timp cât face aceste remarci în mod repetat, că nu este voință să aducem medici în unitatea noastră și să gândească cum s-a desfășurat activitatea în unitatea noastră de luni bune, cum eu și ceilalți medici a trebuit să facem un sacrificiu.

  Nu știu de înseamnă management defectuos. Este o exprimare lapidară. Mă deranjează lipsa unor argumente și de viziune pe care eu aș vrea să o văd din  partea unor oameni care fac astfel de afirmații“, a spus Claudiu Constantinescu la Radio Infinit.

  „Nu este ceva pe care să-l observ ca pe un eveniment“

  Directorul interimar al Ambulanței Gorj a explicat că nu a fost o situație unică la sfârșitul acestui an când Ambulanța a funcționat fără un medic pe tură: „A fost într-o singură tură în care nu a fost medic. Nu a fost o situație unică și nu cred că s-a întâmplat în acest an o singură dată. Nu este ceva pe care să-l observ ca pe un eveniment“.

  Claudiu Constantinescu susține că medicii trebuie atrași printr-un climat corespunzător în cadrul Ambulanței Gorj: „Medicii trebuie atrași și trebuie creat un climat de încredere și de încurajare a lor“.

  Acesta a mia precizat că medicii nu vin să lucreze la ambulanță pentru că nu sunt pregătiți sau  informați.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: