spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateDoi dintre șoferii de pe mașina de ridicări auto au dat bir...

  Doi dintre șoferii de pe mașina de ridicări auto au dat bir cu fugiții

  Doi dintre șoferii de mașină de ridicări auto aflată în administrarea Transloc au dat bir cu fugiții după doar o zi de lucru. Aceștia s-au plâns că munca este dificilă și că, în plus, trebuie să suporte cuvintele urâte și chiar jignirile șoferilor sancționați.

  Unul dintre ei și-a dat demisia, iar celălalt și-a depus cerere de concediu fără plată. „Doi dintre șoferi au renunțat. S-au plâns că este greu. Unul și-a depus demisia, iar altul și-a pus concediu fără plată pe o perioadă de trei luni. Am angajat trei șoferi“, a spus Mihai Paraschiv, directorul  societății de transport în comun Transloc, care administrează această activitate.

  Activitatea a început cu dificultăți. Numărul mașinilor care sunt ridicate este sub așteptări. În fiecare zi sunt ridicate mai puțin de zece mașini. Dacă numărul mașinilor care sunt ridicate nu va crește, activitatea nu va fi rentabilă și este nevoie de suplimentarea fondurilor, pentru ca serviciul de ridicări auto să funcționeze în continuare.

  1 COMENTARIU

  1. Învățați o meserie decenta împreună cu cei care pun bilete cu amendă pentru parcare , împreună cu primarul și cu șeful consiliului județean.
   Sa nu-i lăsați nici pe consilierii locali ai orașului Oradea,sa se completeze clasa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!