spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateDomina Imobiliare – prima agenție din Gorj care introduce politica de COMISION...

  Domina Imobiliare – prima agenție din Gorj care introduce politica de COMISION ZERO pentru cumpărători/chiriași

  Târgu Jiu, 22 martie 2022 – Domina Imobiliare, agenția cu cel mai important portofoliu de clienți și de oferte din Oltenia, anunță aplicarea politicii de comision zero pentru cumpărătorii sau chiriașii care aleg o proprietate prin www.domina.ro. Beneficiul este valabil pentru orice tip de ofertă din portofoliu: case/vile, apartamente/garsoniere, spații comerciale, depozite sau terenuri.

  Comisionul zero se aplică indiferent de valoarea proprietății, tuturor clienților noi*, acesta fiind în prezent cel mai mare avantaj de care poate să se bucure un cumpărător, scăzând considerabil costurile asociate unei tranzacții imobiliare.

  Domina Imobiliare s-a poziționat mereu ca un partener al clienților săi, oferindu-le acces la campanii care să susțină nevoile și obiectivele de achiziție sau de vânzare imobiliară. Și de această dată, prin campania Comision Zero aplicată cumpărătorilor sau chiriașilor, sprijinim nu doar cele două segmente de clienți, ci implicit și vânzătorii, care vor putea închide mai repede și mai eficient tranzacțiile deschise. La baza acestui fenomen va sta accelerarea deciziei de cumpărare/închiriere prin suita de beneficii oferite de agenția Domina Imobiliare: consultanță imobiliară specializată, consiliere în selectarea ofertelor potrivite, asistență în negocierea tranzacției și multe alte avantaje gândite pentru ca fiecare parte implicată în proces să se bucure de un flux coerent și facil. Ruben Drăghici, General Manager Domina Imobiliare.

  Clienții care au în plan achiziția sau închirierea unei proprietăți pot consulta pe site-ul www.domina.ro cele mai recente oferte publicate (folosind avantajul de a planifica rapid primele vizionări) sau ofertele cu preț redus.

  Cum pot beneficia cumpărătorii sau chiriașii de aceste beneficii?

  Orice client interesat de servicii de achiziționare sau de închiriere a unei proprietăți pot intra pe site-ul www.domina.ro și pot selecta acele oferte care răspund cerințelor și nevoilor lor. De asemenea, în cazul în care aceștia au nevoie de mai multe informații, departamentul de call center și de consiliere în vânzări al Domina Imobiliare poate prelua toate solicitările prin e-mail, la adresa contact@domina.ro sau prin telefon, la numărul 0737 800 000.

  Interes crescut pentru tranzacții imobiliare în Gorj

  Anul 2021 a adus în agenția Domina Imobiliare o creștere cu 25% a numărului de clienți noi, comparativ cu anul anterior.

  Mai multe detalii despre cifrele pieței imobiliare din Gorj pot fi consultate aici.

  *Sunt considerați clienți noi persoanele fizice sau juridice care semnează contracte de colaborare cu Domina Imobiliare începând cu data de 22 martie 2022.

  Despre Domina Imobiliare

  Cu experiență de peste 14 ani în domeniul imobiliar, Domina Imobiliare este cel mai important jucător al pieței tranzacțiilor de profil din județul Gorj, având un portofoliu de sute de oferte active constant, gestionate de o echipă specializată. Prin experiența miilor de tranzacții efectuate cu succes, Domina Imobiliare este punctul de întâlnire al nevoilor din industriile creative, de producție și de servicii, fiind principalul reper al celor peste 12.000 de clienți care au beneficiat de serviciile complete ale agenției.

  În anul 2019, Domina Imobiliare a ales să demareze un proces amplu de digitalizare a proceselor și fluxurilor de lucru specifice, devenind una dintre agențiile cu apetit crescut pentru eficientizarea activității imobiliare.

  www.domina.ro

  contact@domina.ro

  0737 800 000

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: