spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitateDouă eleve din Tg-Jiu admise cu 10 la Facultatea de Medicină din...

  Două eleve din Tg-Jiu admise cu 10 la Facultatea de Medicină din Timișoara

  Elevii din Gorj continuă să ne facă mândri cu rezultatele lor deosebite. Munca depusă în cei patru ani de liceu și-au arătat acum roadele pentru două dintre elevele Colegiului Național Ecaterina Teodoroiu din Tg-Jiu.

  Este vorba de Cioveie Maria Irina și Diaconu Stoica Bianca de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Tg-Jiu care au fost admise cu nota 10 la Facultatea de Medicină din Timișoara. Maria a obținut singura notă de 10 de la Medicină Dentară, iar Bianca este una din elevii cu nota 10 de la Medicină Generală. Elevele sunt absolvente ale clasei a XII a F, Științele Naturii.

  ”Felicitări clasa a XII a F, promoția 2019, pentru rezultatele deosebite obținute la concursul de admitere la Facultatea de Medicină (București, Cluj, Timișoara)! Felicitări elevelor Cioveie Maria Irina și Diaconu Stoica Bianca pentru nota 10 obținută la admiterea la Facultatea de Medicină Timișoara! Sunt mândră că v-am fost dirigintă și profesor de biologie pe parcursul celor patru ani de liceu” le-a transmis profesoara Neguleasa Carmen.

  Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu este frunaș la în ceea ce privește rata de promovabilitate a examenului de Bacalaureat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: