spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateDuși la centrul de vaccinare cu ajutorul microbuzelor școlare

  Duși la centrul de vaccinare cu ajutorul microbuzelor școlare

  Persoanele care suferă de anumite boli și vor să se vaccineze împotriva coronavirusului vor fi transportate la centre cu ajutorul microbuzelor școlare. Cel care a venit cu această inițiativă a fost un medic de familie.

  Doctorul Mihai Moisescu a oferit soluția mai multor primari iar aceștia au îmbrățișat ideea. ”Eu am luat legătura și cu primarul meu. I-am zis că dacă este mașina școlii și oamenii nu pot merge până la centrul de vaccinare, care se află la o distanță mai mare de unde locuiesc, să îl folosească în acest sens. I-am zis să îl ia pe răspunderea mea, plătesc eu banii pentru motorină. Primarii pot să rezolve anumite lucruri. Nu trebuie să existe lege pentru orice, există și bun simț”, a spus Moisescu.

  Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că va pune la dispoziție cele două microbuze școlare pentru bătrânii și persoanele care nu au posibilități de a se deplasa:”Această acțiune de vaccinare este singura variantă care ne poate ajuta să scăpăm de pandemie. Eu voi pune la dispoziție cele două microbuze școlare pentru a transporta bătrânii la centrul de vaccinare. În cazul în care numărul celor care se vaccinează este mai mare, voi încerca să închiriez un microbuz al unei firme pentru a duce la centru bătrânii, dar și pe cei fără posibilități”, a spus Liviu Cotojman.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: