spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateEchipă incompletă pentru Dumitru Vienescu la Spitalul Județean

  Echipă incompletă pentru Dumitru Vienescu la Spitalul Județean

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, încă nu a reușit să își facă o echipă completă pentru Comitetul Director. Joi au loc ultimele concursuri pentru desemnarea directorului financiar contabil și directorului medical. Ion Pogonaru, actualul director financiar contabil interimar a reușit să promoveze proba scrisă. A obținut nota 7,75 și va participa pe 22 iulie la interviul de selecție. Va fi practic o formalitate, dat fiind faptul că este candidat unic și a promovat fără probleme proba scrisă.

  Tot pe 22 iulie va participa la susținerea proiectului de management actualul director medical interimar, doctorul Constantin Mădălin Dinu. Acesta din urmă a participat la concursul pentru postul de director medical și a reușit să obțină nota 9,62. A fost singurul candidat pentru fotoliul respectiv.

  Postul de director de îngrijiri medicale va rămâne în continuare vacant și ocupat de un director interimar. Motivul este legat de faptul că niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă. Astfel, Claudia Elena Motea, actualul director interimar, a primit nota 4,52, iar Alexandru Mischie nota 1,45. Prin urmare, niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba și să participe la următoarea etapă. Concursul pentru postul de director de îngrijiri va fi repetat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: