spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateEdilitara angajează salvamari pentru bazinul de înot închis de opt luni

  Edilitara angajează salvamari pentru bazinul de înot închis de opt luni

  Edilitara angajează salvamari pentru bazinul de înot inaugurat, dar închis de opt luni.

  Societatea Edilitara Public, din subordinea Consiliului Local Târgu Jiu, angajează trei „salvatori la ștrand“ în cadrul Serviciului Bază Sportivă-Biroul Întreținere Bazin de Înot, cu normă întreagă.

  Dosarele pentru înscrierea la concurs vor fi depuse până pe data de 19 mai la secretariatul societății. Pe data de 19 mai va avea loc susținerea probei scrise.

  Bazinul de înot din municipiul Târgu Jiu a fost construit de Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării, fiind dat în folosință și inaugurat în luna septembrie a anului 2022. De atunci, bazinul de înot stă închis pentru că nu au fost angajați salvatori. Valoarea investiției a fost de două milioane de euro.

  Nu se știe când va fi deschis

  Au fost mai multe termene date de deschidere a bazinului de înot. Ultimul a fost luna martie, însă nici în luna mai nu va fi deschis și nu se știe dacă chiar și în vara va funcționa, dacă nu vor fi găsiți salvatori cu atestat.

  „Avem la Târgu Jiu un bazin de înot funcțional din 28 septembrie 2022 și este unul dintre cele mai moderne din țară, deși nu este un bazin olimpic. Nu este deschis. Probabil că autoritățile locale nu conștientizează ce valoare au acolo. Eu știu că populația din Târgu Jiu dorește să aibă acces la un astfel de bazin de înot, deoarece înotul contribuie la o stare de sănătate bună. Faptul că Primăria Târgu Jiu ține un bazin de înot închis denotă un management îndoielnic și ineficient”, a spus Victor Banța, secretar general adjunct în Ministerul Dezvoltării.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!