spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateElevii de la un liceu de prestigiu din Târgu Jiu îngheață de...

  Elevii de la un liceu de prestigiu din Târgu Jiu îngheață de frig în clase. Centrala este foarte veche și are nevoie permanent de un fochist

  Elevii care învață după-amiaza la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ din municipiul Târgu Jiu îngheață în clase.

  Tatăl unei eleve din colegiu a precizat că fiica sa a venit acasă cu mâinile vinete de frig: „Nu au căldură. Fiica mea învață într-o sală mai mare și a venit acasă cu mâinile vinete. În clasă este mai frig decât afară. Mai am o colegă care are copilul la acest liceu și învață într-o altă sală de clasă și tot la fel este frig și acolo. Copiilor nu li sa spus nimic“.

  Liceul mai are nevoie de un fochist

  Minodora Paliu, directorul, Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“, spune că mai este nevoie de angajarea unui fochist, iar situația se va rezolva în cel mai scurt timp: „Este frig, într-adevăr, în programul de după-amiază, după o anumită oră, pentru că noi nu avem fochist în programul de după-amiază în anumite zile. Se va rezolva problema. Am avut un concurs și vom avea fochist începând de mâine (n.r.-astăzi). Am vorbit la Camera de Comerț și vom mai obține acel atestat de fochist și pentru alte trei persoane, care vor urma un curs. Este o problemă temporară. Am avut probleme cu personalul și de asta s-a întâmplat acest lucru. Se va rezolva această situație. Vom avea și după-amiaza și ora 16.00 un fochist. Și în biroul meu este la fel de frig“.

  CNET are o centrală veche

  Situația aceasta există pentru că Liceul Energetic, Colegiul Național „Ecaterina Teodoriu“ și internatul sunt alimentate cu energie termică de la o centrală veche.

  „Este o centrală veche. O centrală dezafectată dintr-un cartier, care ne este dată nouă în administrare. Centrala respectivă alimentează și Liceul Energetic. Alte licee au centrale automate. Centrala pe care o avem are cazane și are nevoie de fochiști pentru a o deservi. Este nevoie de o investiție. Trebuie să fie cineva cu atestat de fochist“,  a mai precizat directorul CNET.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: