spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăActualitateFabrica lui Columbeanu din Târgu Cărbunești, vândută de lichidator. Noul investitor va...

  Fabrica lui Columbeanu din Târgu Cărbunești, vândută de lichidator. Noul investitor va face mobilă pentru Ikea

  Fabrica de materiale de construcții din Târgu Cărbunești, deținută de Irinel Columbeanu, a fost vândută de lichidatorul judiciar. Societatea acestuia se află în procedura de lichidare judiciară de mai mulți ani, din cauza datoriilor acumulate.

  Noul investitor vrea să transforme fabrica într-una de mobilă. Potrivit primarului orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, fosta fabrică a lui Colmbueanu va produce componente de mobilier pentru Ikea, un brand internațional de mobilă: „Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Columbeanu la Tg-Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional.”

  Producția va începe peste un an și jumătate

  Producția la noua fabrică de mobilă va începe peste aproximativ un an și jumătate și se estimează că vor lucra aproximativ 150 de persoane.

  În urma vânzării activelor, banii obținuți vor fi folosiți pentru achitarea datoriilor. „Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat de peste 600.000 de lei. Suntem înscriși la masa credală“, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: