spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
joi, februarie 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateFacilități fiscale acordate de Primăria Rovinari

  Facilități fiscale acordate de Primăria Rovinari

  Primăria din Rovinari va acorda și în 2024 facilități fiscale. Este vorba de scutirea de la plata impozitului pe clădiri și pe terenuri. În acest sens, trebuie să fie depuse cereri la primărie. Având în vedere prevederile HCL Rovinari nr. 180/27.11.2023, prin care a fost aprobat Regulamentul pentru stabilirea procedurii și criteriile de acordare a facilităților fiscale pentru anul 2024, vă comunicăm faptul că termenul pentru depunerea dosarelor privind scutirea la plata impozitului pe clădiri și a impozitului pe teren expiră pe 29.12.2023.

  Acte necesare:

  • declarație pe propria răspundere  din care să rezulte că nu au alte venituri, nu sunt asociați, administratori, nu dețin acțiuni la societăți comerciale;
  • acte identitate pentru toți membrii familiei – copie;
  • certificat fiscal / adeverință eliberat(ă) de Administrația Financiară Rovinari din care să rezulte că nu au alte venituri (pentru toți membrii familiei cu vârsta peste 18 ani).
  • adeverință de venit pentru fiecare membru al familiei (venitul brut);
  • pentru cei care realizează venituri care constau în ajutor social, pensii, ajutor de somaj și/sau pensie de asistență socială, dovada se face cu documentele eliberate de organele abilitate.

  Scutirile se acordă pe baza cererii însoțită de documentele justificative, începând cu data de 1 ianuarie 2024.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: