spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFemeie din Gorj condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

  Femeie din Gorj condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

   

  O gorjeancă în vârstă de 58 de ani a fost condamnată de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare pentru trafic de droguri. „Condamnă pe inculpata Pour Gholamreza Kasgari Carmen la 2 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. pe o durată de 5 ani. În baza art. 65 alin. 1 C.pen. aplică inculpatei pedepsele accesorii prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen., care se vor executa potrivit art. 65 alin. 3 C.pen. În baza art. 72 C.pen. deduce din pedeapsa aplicată inculpatei reţinerea şi arestul preventiv începând cu 24.04.2021 la zi“, a stabilit instanța de judecată.

   

  Trimisă în judecată pentru 500 de acte materiale

   

  De asemenea, Tribunalul Gorj a mai dispus confiscarea sumei  de 1100 lei, pe care inculpata Pour Gholamreza Kasgari Carmen a dobândit-o din vânzarea cantităților de 5,95 grame Cannabis, 3,48 grame Cannabis și 6,12 grame Cannabis către colaboratorul investigatorului sub acoperire. „Menţine sechestrul asigurator asupra sumelor de 5.500 lei şi 100 euro ridicate de la inculpată la 23.04.2021, sume ce au fost depuse la UNICREDIT BANK SA“, a mai hotărât instanța de judecată.

  „Mama“ sau „Baba“, cum mai era cunoscută inculpata, a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru 500 de acte materiale de trafic de droguri.

  Complicele va fi judecat separat

   

  Completul de judecată a decis disjungerea cauzei față de inculpatul „Băceanu Răzvan, trimis în judecată, în lipsă, prin acelaşi rechizitoriu, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc, faptă prev. și ped. de art. 47 Cod penal rap. la art. 3 alin.(1) din Legea nr. 143/2000 ?i trafic de droguri de risc, în formă continuată, faptă prev. și ped. de art. 2 alin.(1) din Legea nr. 143/2000, cu aplicarea art. 35 alin.(1) Cod penal (27 acte materiale), totul cu aplicarea art. 38 alin.(1) Cod penal ?i art. 41 alin.(1) Cod penal, în prezent aflat în arest preventiv în Penitenciarul Craiova, după ce a fost transferat din Norvegia“, se mai arată în sentința judecătorească.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: