spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFemeie internată în spitalul din Târgu Jiu, găsită de rude plină de...

  Femeie internată în spitalul din Târgu Jiu, găsită de rude plină de vânătăi și cu piciorul rupt


  O pacientă în vârstă de 72 de ani, internată în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, cu COVID-19, a fost găsită plină de vânătăi și cu piciorul rupt de către rudele ei.

  Florina Răscol, fiica pacientei, susține că personalul medical nu a avut grijă de bolnavă, deoarece bătrâna are mai multe vânătăi pe corp și, mai mult decât atât, un picior rupt.

  Florina Răscol, fiica pacientei, a avut un șoc când și-a găsit plină de vânătăi și cu piciorul rupt: „O duc bună, la spital, pe picioarele ei, și o găsesc cu picioarele rupte“. Femeia spune că a încercat să afle ce s-a întâmplat cu mama ei, dar nu a primit vreo informație: „Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zic că a căzut din pat, dar cum s cadă din pat și să-și rupă piciorul într-un asemenea hal. Este imposibil“.

  Florina Răscol spune că o să depună plângere la poliție și la parchet, pentru a se stabili ceea ce s-a întâmplat.

  Reprezentanții spitalului susțin că pacienta ar fi căzut în baie

  Pacienta a fost internată la secția ATI CVID-19, iar acum se află în Secția de Ortopedie, pentru a fi tratată în urma fracturii suferite la picior.

  Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgum Jiu susține că pacienta prezenta echimoze la internare și fiica ei i-ar mărturisit medicului că a căzut din pat. „Pacienta s-a prezentat la camera de gardă a SJU Târgu-Jiu pe 14 noiembrie 2021, fiind internată la Secția Nefrologie, iar pe 15 noiembrie 2021, a fost transferată la Secția Boli Infecțioase-Compartimentul ATI Covid. Aici a stat internată 14 zile. La internarea în ATI Covid, medicul a observat că pacienta prezenta echimoze pe picioare, care i-au fost aduse la cunoștiință fiicei doamnei. Aceasta i-a transmis telefonic medicului că mama sa a căzut din pat la domiciliu, de mai multe ori, iar doctorul a notat în foia de observație acest lucru-prezența unor echimoze rezultate în urma unui traumatism la domiciliu“, a spus Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceasta a precizat că pacienta s-a ridicat și a mers singură la baie, deși avea contraindicații în acest sens, și acolșo ar fi căzut: „De la ATI Covid, după negativare, pacienta a fost transferată pe 29 noiembrie 2021 la Secția Medicală 2 pentru recuperare post Covid. Avea sondă urinară și contrar recomandărilor medicilor de a rămâne la pat și de a apela butonul de urgență în caz că are nevoie de ceva, pacienta s-a ridicat și a mers la baie. A căzut în baia secției, o infirmieră auzind-o exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit. Acum pacienta se află internată la Secția Ortopedie Traumatologie, având fractură de femur stâng și echimoze multiple“.
  Conducerea Spitalului Județean de Urgență a Târgu-Jiu a dispus constituirea unei comisii care va verifica acest caz.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: