spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateFestival „Toamna, natură și culoare”, la Rovinari

  Festival „Toamna, natură și culoare”, la Rovinari

  Gorjenii s-au putut bucura, pentru câteva ore, de Festivalul Cultural – Artistic „Toamna, natură și culoare”, ce a avut prima ediție, vineri, la Rovinari. Târg de toamnă, muzică și concursuri cu premii au fost doar câteva dintre atracțiile evenimentului.

  „Școala Gimnazială nr. 1 Rovinari a lansat o provocare atât comunității din Rovinari, cât și altor instituții  și entități din Gorj, pentru a organiza, împreună, Festivalul Cultural- Artistic „Toamna, natură și culoare”, care se află la prima ediție. Evenimentul se desfășoară astăzi, 20 octombrie 2022, a început la ora 13.00, în Parcul Central din Rovinari, la Foișor și este deschis publicului, intrarea fiind liberă.

  Din program, fac parte un târg de toamnă,  concursuri cu premii, programe artistice, acțiuni caritabile și multe alte surprize.

  Comitetele de părinți de la fiecare clasă participantă la concursul „Cel mai frumos decor de toamnă” vor gestiona fondurile obținute, pentru nevoile copiilor lor. De asemenea, fiecare clasă va avea ocazia să aducă bucurie unei familii nevoiașe, oferind o parte din obiectele expuse și nevândute” a transmis Ana Maria Lungu, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Rovinari.

  Organizatori: Școala Gimnazială nr. 1 Rovinari; Asociația Părinților Școala Gimnazială nr. 1 Rovinari; Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” Palatul Copiilor Târgu Jiu.

  Parteneri: Primăria Orașului Rovinari; Grădinița cu Program Prelungit Rovinari; Liceul „Gheorghe Tătărescu” Rovinari; Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”; Liceul Tehnologic Roșia Jiu; Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!