spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateFestivalul Berii și Campionatului Național de Viteză în Coastă, la Târgu Cărbunești

  Festivalul Berii și Campionatului Național de Viteză în Coastă, la Târgu Cărbunești

  Festivalul Berii și Campionatului Național de Viteză în Coastă vor avea loc în acest weekend în orașul Târgu Cărbunești.

  „Încercăm să păstrăm o tradiție. Așa cum se întâmplă de patru ani, în weekend-ul 14-15 iunie vom organiza Festivalul Berii și încă o etapă a competiției de raliu viteză în coastă, alături de clubul Auto Corex, pe un traseu foarte apreciat de participanți în fiecare an. Costurile sunt minime pentru Primăria Târgu Cărbunești, de aproximativ 16.000 de lei pentru cele două evenimente, care atrag an de an, iubitori ai sporturilor cu motor, cât și oameni dornici să vină și să se distreze“, a spus primarul localității Târgu Cărbunești, Dănuț Birău.

  Programul Festivalului Berii

  Primarul Dănuț Birău a prezentat programul artistic al Festivalului Berii: „Vineri, 14 iunie, pe scenă va urca pe scenă Ansamblul folcloric „Gilortul“ al Casei de Cultură Târgu Cărbunești, care este premiat, formația de dans „Primavera“ și un concert susținut de Misha.

  Sâmbătă, 15 iunie, spectacolele vor fi susținute de Triton și Cristian Rizescu, iar duminică va cânta formația Generic cu Dan Ciotoi, Elisabeta Vasile și Violeta Constantin. Vor fi trei trei zile de distracție maximă“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!