spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateFetița din Gorj cu leucemie, ajutată de David Popovici, a plecat printre...

  Fetița din Gorj cu leucemie, ajutată de David Popovici, a plecat printre îngeri

  Raisa, fetița din comuna Dănești, care suferea de leucemie, a decedat într-un spital din Turcia, unde era internată. Ea a fost ajutată chiar și de dublul campion mondial la înot David Popovici, care a donat un drapel și o cască, pe care și-a pus semnătura, pentru a fi vândute în cadrul unei licitații cu scop umanitar.

  Copila, în vârstă de doar un an, a fost depistată în urmă cu ceva timp cu leucemie acută mieloidă, cancer în sânge şi măduvă osoasă, cu metastaze la ficat şi rinichi, o formă de cancer agresivă, care a progresat foarte repede. Ea avea nevoie de transplant de măduvă.


  La jumătatea lunii trecute, Raisa a ajuns la spitalul din Turcia, în urma unor acțiuni de strângere de fonduri, printre care s-a aflat și licitația pentru care David Popovici donase steagul și casca ce-i poartă autograful. Fetița a început tratamentul, dar organsimul ei nu a rezistat.

  „Prinţesa mea luptătoare așa cum o vedeam cu toții, astăzi s-a hotărât să renunțe la lupta de a mai fi printre noi și să fie alături de Dumnezeu. Vreau să vă spun că prințesa mea, în spital, a văzut foarte mulți copii suferind, probabil de aceea s-a hotărât ea aseară, împreună cu Dumnezeu, să nu mai fie printre noi și să devină înger și să salveze copii care nu sunt atât de puternici cum este ea. Vreau să vă spun cu inima de mamă îndurerată și cu lacrimi în ochi ca prințesa mea și-a dorit mult să ne vadă fericiți și pe noi și pe ea, a spus că de ce să sufere și ea și alți copii pe lume când poate să facă posibilul să nu mai sufere nimeni. Este greu, este crunt, este cumpăna vieții mele. Îmi cer mi de scuze că nu vă pot răspunde la toți, dar când o să pot vă promit că o să vă răspund, vă mulțumim din inimă pentru tot ce ați făcut pentru noi. Drum lin spre îngeri inima vieții mele, să știi că noi toți te iubim și mami este convinsă că tu cu puterea ta vei ajuta foarte mulți copilași de acolo de unde eşti”, a transmis mama micuței Raisa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: