spot_img
Altele
  AcasăActualitateSCANDAL: Fiica unui fost șef de sindicat din CEO își acuză fostul...

  SCANDAL: Fiica unui fost șef de sindicat din CEO își acuză fostul soț de tentativă de omor

  Fiica unui fost șef de sindicat din Complexul Energetic Oltenia (CEO), își acuză fostul soț de tentativă de omor. Anița Condescu, fiica lui Marin Condescu, spune că fostul soț i-a spart borcane în cap, în curtea școlii, în fața propriului copil. În schimb, fostul soț a cerut ordin de protecție împotriva sa.

  „Am făcut eforturi disperate să nu fac public informații ce țin de viața privată și aspecte ce fac obiectul unor cercetări penale de amploare, având în vedere situația delicată cu divorțul de fostul soț, să fac față eu și copilul agresiunilor sale constante – inclusiv o tentativă de omor, urmată de plângere penală în acest context, pentru care și pe această cale solicit respectuos ca polițistul de caz de la Poliția Voluntari, cât și procurorul care se ocupă de dosarul în spetă să dea mai mare urgență cazului și rezolvării acestuia. Faptul că mi s-au spart niște borcane în cap, în curtea școlii, de față cu propriul copil, părinți și copiii acestora, e foarte grav și puteam să fiu chiar moartă la acest moment!” a declarat Anița Condescu pentru canacan.ro.

  La rândul său, fostul soț al Aniței Condescu, George Cîrstoiu, a făcut plângere împotriva ei, cerând ordin de protecție, dar instanța nu i-a dat câștig de cauză.

  Marin Condescu este fostul președinte al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia și fost președinte al clubului falimentar de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: