spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
joi, iunie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateFiltre noi și stație de biogaz la groapa de gunoi

  Filtre noi și stație de biogaz la groapa de gunoi

   

  Responsabilii depozitului de deșeuri din municipiul Târgu Jiu promit noi investiții pentru a reduce poluarea. Măsurile vor fi luate după ce cetățenii din zonele apropiate se plâng în continuare de mirosul insuportabil.

  Prefectul de Gorj i-a convocat pe cei care conduc depozitul de deșeuri la o întâlnire. „Mai sunt oameni care se plâng și acum de miros. Nu mai este ceea ce a fost în urmă cu un an de zile, când ajungea mirosul chiar și în centrul orașului. Am înțeles din discuțiile cu cei de la Polaris, care s-au purtat la nivelul Prefecturii Gorj, că și-au luat angajamentul de a găsi soluții pentru stația de epurare, precum și pentru biogaz. Să sperăm că această problemă se va rezolva“, a spus Luis Popa, directorul Direcției de Gestionare a Deșeurilor din cadrul Consiliului Județean Gorj.

  Groapa de gunoi a fost închisă anul trecut

  Anul trecut, depozitul de deșeuri a fost închis mai mult timp, pentru că nu s-au luat măsurile de conformare dispuse de Garda de Mediu. Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj a suspendat autorizația de funcționare.

  Atunci au fost realizate o serie de investiții, dar se dovedește că nu au fost suficiente.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: