spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateFlorin Cîrciumaru, eliberat din arest, fără vreo măsură restrictivă

  Florin Cîrciumaru, eliberat din arest, fără vreo măsură restrictivă

  Florin Cîrciumaru, fostul primar al municipiului Târgu Jiu, a fost eliberat din arest, marți, 29 noiembrie, la expirarea termenului de 24 de ore, fără ca procurorii să propună o altă măsură împotriva sa.

  Acesta este acuzat de mărturie mincinoasă în dosarul spălării cu jet sub presiune a Porții Sărutului, care a avut loc în urmă cu nouă ani. De menționat este că unele fapte din acest dosar s-au prescris, iar procurorii au casat de mai multe ori dosarul.

  Prunariu protestează

  Mihai Prunariu, directorul Clubului Sportiv Pandurii, critică, într-o postare pe Facebook, reținerea lui Florin Cârciumaru: „Reținerea pentru 24 de ore a lui Florin Cîrciumaru pentru fapte minore(nu de corupție sau cu violență), ne demonstrează încă odată că suntem republica procurorilor, a statului paralel, a abuzurilor și a mofturilor unora care se cred mai presus de lege.

  Nu vreau să trăiesc într-o astfel de țară, la cheremul celor care se cred „dumnezei”. Am trecut printr-o experiență asemănătoare, când Caragea se lăuda că mă reține 24 de ore.
  Dacă noi vom tăcea, vom deveni la rândul nostru victime, mai devreme sau mai târziu.
  Pe vremea lui Ceaușescu, ascultam Europa Liberă și spuneam bancuri cu „tovarășul”, nu vreau ca acum să-mi fie teamă că mă poate lua cineva de pe stradă, fără probe temeinice, nelegal.
  Sunt Mihai Prunariu, sunt liber să vorbesc și să protestez împotriva abuzurilor de orice fel!“.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!