spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateFocar de infecție cu COVID-19 la o secție a Spitalului Județean de...

  Focar de infecție cu COVID-19 la o secție a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  În Secția Medicină Internă I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu (clădirea de pe strada Progresului), există un focar de infecție SARS CoV-2 în evoluție, atât în rândul personalului secției, cât și în rândul pacienților internați.
  „Un medic și doi asistenți depistați pozitivi la coronavirus se tratează la domiciliu, un pacient a fost externat la cerere, fiind în izolare la domiciliu, iar alți trei pacienți pozitivi au fost transferați la Secția Boli Infecțioase.
  Internările în această secție vor fi suspendate pe o perioadă de cinci zile, pentru a putea fi luate toate măsurile necesare de limitare a focarului.
  Astfel, în perioada 21 – 26 ianuarie 2022, pacienții care se vor adresa SJU Târgu-Jiu pentru internare la Secția Medicină Internă I, vor fi redirecționați spre Secția Medicină II din clădirea unității situată pe strada Tudor Vladimirescu sau spre alte unități medicale din județul Gorj“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!