spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateFocar de infecție într-un apartament invadat de șobolani și goange

  Focar de infecție într-un apartament invadat de șobolani și goange

  Proprietarii unui bloc de locuințe au sesizat Primăria Municipiului Târgu Jiu în legătură cu disconfortul creat într-un apartament, unde proprietarul a strâns cantități impresionante de deșeuri.
  Oamenii au spus că rozătoarele și gândacii au invadat scara blocului și apartamentele învecinate.
  „În acel apartament locuiește o persoană în vârstă de 75 de ani, care obișnuiește să aducă în apartament tot felul de deșeuri, creându-se, astfel, un focar de infecție pentru toate persoanele care locuiesc în condominiu.
  Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă și, având în vedere problemele de sănătate ale persoanei în cauză, cât și aspectele de ordin social, în temeiul prevederilor O.G. nr. 21 din 2002 privind gospodărirea localităților urbane, a fost obținut acordul proprietarului imobilului pentru efectuarea acțiunilor de curățare și igienizare de către autoritatea administrației publice locale.
  În data de 04.07.2022, lucrătorii din cadrul S.C. EDILITARA PUBLIC S.A. au intervenit pentru eradicarea focarului de infecție, prin evacuarea deșeurilor din locuință și salubrizarea acesteia“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: