spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateGata cu liniuțele prin oraș! Mașini radar scoase la pândă!

  Gata cu liniuțele prin oraș! Mașini radar scoase la pândă!

  Edilul Marcel Romanescu le-a pus gând rău șoferilor ce caută adrenalina, noaptea, pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Acesta a cerut Inspectoratului de Poliție Gorj sprijin în vederea creșterii numărului de patrule pe străzi. Astfel, două radare vor liniștii nopțile tulburate de vitezomanii care scărție roțile mașinilor prin intersecții.

  În urma accidentelor rutiere ce au avut loc pe raza localităților învecinate municipiului Târgu Jiu, în ultima perioadă, Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a purtat discuții cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj, în vederea creșterii numărului de patrule, în special pe durata nopții, pe raza orașului și a zonelor adiacente identificate cu risc rutier. Astfel, în urma analizelor comune efectuate, s-a stabilit suplimentarea efectivelor de polițiști care să acționeze atât pe linie rutieră, cât și pe linie de ordine publică, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

  Sancțiuni pentru cei care încalcă legea

  „Am avut o discuție legat de ceea ce se întamplă prin oraș noaptea. Două patrule vor circula permanent după orele 24 în municipiuL Târgu jiu pentru a scoate la suprafață toate aceste aspecte. În câteva seri, personal am mers pe străzile din Târgu Jiu, și nu m-am simțit în siguranță când am vâzut cu ce viteză circulă. Cei care încalcă legea și deranjează cetățenii din municipiul Târgu Jiu vor fi trași la răspundere. Vom face în așa fel încât să fie două mașini cu radare pentru a-i depista mai ușor”, a declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: