spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateGest de rară omenie din partea unor târgujieni: renovează locuința unui cetățean...

  Gest de rară omenie din partea unor târgujieni: renovează locuința unui cetățean care a fost distrusă de un incendiu

  Mai mulți tineri din cartierul 9 Mai, din municipiul Târgu Jiu, cea mai mare parte dintre ei veniți acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, s-au mobilizat și fac o faptă bună. Aceștia ajută un cetățean care a rămas fără un adăpost, în urma incendiu devastator. Bărbatul a fost, cândva, un cunoscut om de afaceri, dar a intrat într-un impas financiar și a ajuns să trăiască într-o anexă, unde și-a amenajat o mică locuință. Totul s-a făcut scrum, după ce instalația electrică a cedat și locuința a fost cuprinsă de un incendiu. Bărbatul a avut un șoc când a văzut că locuința sa a fost distrusă.

  Câțiva tineri care lucrează în străinătate au sărit în ajutorul acestuia.

  „Felicitări băieților din zona 9 Mai pentru spiritul civic de care dau mereu dovada. În urma cu ceva ani, în zona 9 mai tot de Crăciun, a mai ars o casa. Aceeași echipa condusă de Bălă Daniel a reușit să monteze acoperișul în timp record. Astăzi s-au apucat din nou de treabă și renovează casa unui cetățean care a ars acum câteva zile. Empatie, camaraderie și spirit civic. Mă înclin in fata unor astfel de oameni și sunt mândru că-i cunosc“, a transmis Claudiu Fiu, consilier local

   

  Voluntarii au cumpărat și materiale de construcții

   

  Voluntarii au cumpărat chiar și materialele de construcții: „Sunt plecați în străinătate și au venit acasă de sărbători. Au aflat ce s-a întâmplat cu vecinul lor și au venit în ajutorul lor. Au pus toți bani, fiecare cât a avut, și au cumpărat materiale de construcții. Am contribuit și eu și am lucrat alături de ei. Este un gest frumos al acestor oameni și merită apreciat“, a spus Claudiu Fiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: