spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjean condamnat la șase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte

  Gorjean condamnat la șase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte


  Un gorjean din comuna Văgiulești a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Gabriel Viorel Neghină și-a lovit un vecin cu pumnul, iar victima a căzut și și s-a lovit la cap, după care a intrat în comă, iar ulterior a murit.
  „Condamnă inculpatul Gabriel Viorel Neghină, la 6 ani închisoare și 3 pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a și b C. pen. (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat) pedeapsa complementară urmând a fi executată în condițiile art. 68 alin. 1 lit. c C. pen. iar pedeapsa principală în condițiile art. 60 C. pen. În baza art. 65 alin. 1 C. pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie constând în interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat) în condiţiile art. 65 alin. 3 C.pen“, se arată în sentința judecătorească.

  Obligat să achite despăgubiri de 500.000 de lei

  Gabriel Viorel Neghină a fost obligat la suma de peste 10.000 lei cu dobânzi și penalități pentru spitalizarea victimei, dar și la despăgubiri morale: „Admite în parte acţiunea civilă formulată de părţile civile Tucă Constantin şi Tucă Loredana Ionelia şi obligă inculpatul la suma de 20.000 de lei reprezentând despăgubiri materiale şi la suma de 500.000 de lei reprezentând despăgubiri morale“, a mai stabilit instanța de judecată.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: