spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateGorjenii investesc în fabrici de peleți

  Gorjenii investesc în fabrici de peleți

  Sunt anunțate tot mai multe proiecte pentru fabrici de peleți la nivelul județului Gorj. Este vorba de 7 – 8 proiecte care vizează construirea unor spații de producție și instalația de linii de fabricație.

  Peleții reprezintă un tip de combustibil eficient. Având în vedere că în județ se exploatează masă lemnoasă și rămân foarte multe resturi de la gatere și exploatațiile forestiere, este așadar disponibilă materia primă necesară pentru producția de peleți. Ultimul dosar depus la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj în cadrul etapei de evaluare a impactului asupra mediului este al unui investitor, persoană fizică autorizată din Bălănești.

  ‘Agenția pentru Protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Înființare fabrică de peleți în comuna Bălănești, Județul Gorj”, titular SIMIONESCU CĂLIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, amplasat în  comuna Bălănești, sat Ohaba, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu Jiu, str. Unirii, nr.76, în zilele de luni-vineri, între orele 09-14’, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!