spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎn jur de 10 mașini parcate neregulamentar sunt ridicate zilnic la Târgu...

  În jur de 10 mașini parcate neregulamentar sunt ridicate zilnic la Târgu Jiu

  Serviciul Ridicări Auto din cadrul Primăriei Târgu Jiu ridică până la 10 vehicule în fiecare zi de pe domeniul public, sau din parcările de reședință.

  Numărul s-a dublat față de perioada de început a activității de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public sau în parcările de reședință. Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu, a declarat că majoritatea solicitărilor au legătură cu ocuparea de locuri în parcările de reședință.

  „S-a ajuns la un număr de 7 – 10 mașini ridicate în fiecare zi. Aceasta este capacitatea în momentul de față. Cele mai multe sesizări vin în legătură cu ocuparea locurilor în parcările de reședință valabile 24 de ore din 24 și nu numai. Noi am tot făcut informări, dar în continuare se parchează neregulamentar”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Cea mai mare idioțenie cu rezervarea parcării 24 din 24 ore.Dupa ce că nu sunt locuri de parcare, și cele care mai sunt le-a blocat romanescu cu ideia lui trăsnită din dorința de a face bani. Cei care a astfel de rezervare ocupa doua locuri de parcare în același timp. Unul în care se află mașină la un moment dat și cel de la reședință rezervat 24 din 24. Oamenii nu sunt de vină ,a plătit, vinovatul principal este romanescu care mai nou s-a transformat într-un șef al hingherilor auto. Nu cred că mai există oraș în țară cu această anomalie, dar unde Dumnezeu nu a dat nu ai ce-i cere omului respectiv.

  2. Păi toate parcările sunt 24/24,noi restul unde parcăm, faceți locuri de parcare și pentru noi ceilalți că și noi plătim rovinete și impozite,vă mulțumim!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: