spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎn urma potopului de solicitări, conferința părintelui Necula și a academicianului Ciurea...

  În urma potopului de solicitări, conferința părintelui Necula și a academicianului Ciurea se mută pe Stadionul Târgu Jiu

  Autoritățile din Gorj au luat decizia să mute pe Stadionul Municipal evenimentul cultural-artistic „Regăsirea ființei prin știință și credință”, ce fusese programat să aibă loc sâmbătă, pe 6 aprilie, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Măsura s-a luat după ce invitațiile s-au epuizat în foarte scurt timp, iar solicitările continuau să curgă. Prezentatoarea TV Florentina Fântânaru, care le va fi alături părintelui Necula și academicianului Ciurea, spune că e pentru prima dată când conferința se ține într-un spațiu atât de mare și îi cheamă pe gorjeni să umple stadionul. 

  Vestea, care îi bucură pe toți cei ce-și doreau să participe la eveniment și nu au prins invitații, a fost transmisă luni de organizatori.

  „Evenimentul cultural-artistic „Regăsirea ființei prin știință și credință”, programat pentru sâmbătă, 6 aprilie, la care participă prof. univ. dr. preot Constantin Necula, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatoarea TV Florentina Fântânaru, a fost mutat la Stadionul Municipal. Această decizie a fost luată ca urmare a numărului foarte mare de solicitări din partea cetățenilor. Vă reamintim că este vorba despre un eveniment cultural-artistic organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” și Primăria Municipiului Târgu Jiu” a scris pe pagina sa de Facebook Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

  „De mâine, începând cu ora 12:00, puteți ridica invitații de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, intrarea situată vizavi de Casa Gănescu. Invitațiile distribuite deja RĂMÂN VALABILE și pot fi folosite pentru accesul în stadion. Intrarea se va face de pe esplanada din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu, de la ora 17:00, evenimentul începând la ora 18:00” este mesajul primarului Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   „Gorjenii bat recordul!”

  Prezentatoarea TV Florentina Fântânaru a fost de-a dreptul entuziasmată, când a aflat cât de mulți gorjeni își doresc să participe la eveniment și felicită autoritățile județene pentru cât de repede s-au repliat, pentru a putea oferi mult mai multe invitații.

  „Am spus că pe 6 aprilie la Târgu Jiu va fi o îmbrățișare cât Coloana Infinitului… și ce credeti? Organizatorii au pus la dispoziție stadionul orașului Târgu Jiu, pentru că Sala Sporturilor este prea mică… Gorjenii bat recordul! Datorită lor vom face prima Conferință pe stadion! Felicitări organizatorilor care vor ca fiecare român care își dorește să ne vadă și să-i asculte pe Parintele profesor Constantin Necula și Prof Univ Dr Alexandru Vlad Ciurea, să poată fi prezent, să aibă un loc și să-și bucure sufletul!

  Haideți toți pe 6 aprilie la ora 18.00, să umplem stadionul! Începem întâlnirea noastră cu un concert oferit de Lyra Gorjului și de la 18.15 vă invităm la Conferința „Regăsirea ființei prin știință și credință”” a scris Florentina Fântânaru pe Facebook.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!