spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎncep lucrările de modernizare a drumului național dintre Târgu Jiu și Baia...

  Încep lucrările de modernizare a drumului național dintre Târgu Jiu și Baia de Aramă

  Astăzi a fost predat către constructor amplasamentul DN 67D, între Târgu-Jiu și Baia de Aramă în vederea începerii lucrărilor de modernizare.

  „Vineri am semnat Ordinul de Începere și astăzi am predat amplasamentul pentru începerea execuției lucrărilor pe DN 67D.
  Este un proiect așteptat de multă vreme de toată lumea, acest drum având un rol important pentru turismul din zonă, pentru că este drumul de acces către multe destinații turistice, fie că vorbim de Hobița, Mănăstirea Tismana sau Băile Herculane.
  Este o lucrare de mare anvergură, se va construi un pod nou, se vor reabilita toate podurile de pe traseu, se vor înlocui peste 40 de podețe, se va interveni la infrastructura rutieră, se va asigura scurgerea apelor și la sfârșit se va așterne un covor asfaltic nou.
  Ne-am întâlnit cu toți deținătorii de utilități pentru a lămuri situația utilităților și a stabili persoanele de contact în caz de nevoie, pentru că acest proiect nu trebuie să întârzie nicio zi.
  M-am deplasat pe amplasament împreună cu Antreprenorul și ne-am întâlnit cu autoritățile locale din comunele tranzitate, pentru a prelua și rezolva din timp eventualele probleme ce pot apărea în timpul execuției.


  Știu că traficul rutier, pe perioada lucrărilor, se va desfășura anevoios, dar trebuie să înțelegem că altfel nu se poate realiza această lucrare”, a anunțat astăzi Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, după predarea amplasamentului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: