spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎncepe asfaltarea parcarii și a podului de la Mânăstirea Lainici

  Începe asfaltarea parcarii și a podului de la Mânăstirea Lainici

  Asfaltarea parcării și a sectorului de drum din fața Mănăstirii Lainici, din Defileul Jiului, va începe de săptămâna viitoare. Urmează podul.

  Parcarea, de luni

  „Parcarea este realizată, în principiu: este delimitată cu borduri, sunt montate rigolele de scurgere și stâlpii de iluminat. Lucrările de asfaltare vor începe, cel mai probabil, de luni.

  Lucrările au mai fost întârziate și de sărbătorile religioase. Partea de asfaltare a fost amânată la solicitarea starețului mănăstirii, pentru a se putea desfășura, așa cum trebuie, hramul. Urmează ca, de luni încolo, să înceapă asfaltarea. Probabil că, în câteva zile, se va așterne un strat de asfalt și atunci vor dispărea și denivelările, care erau mai pronunțate atunci când ploua. Până vineri se va semna contractul pentru furnizarea asfaltului și va începe efectiv asfaltarea“, a spus prefectul județului Gorj, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  Podul, peste câteva săptămâni

  Podul peste râul Jiu din zona Lainici începe să prindă contur. Peste câteva săptămâni se va turna betonul peste grinzi.

  „La pod au fost aduse o parte din grinzi. 15 grinzi pe un segment au fost montate și urmează să se mai realizeze o porțiune, până săptămâna viitoare. În 2-3 săptămâni, se va turna betonul peste acele grinzi. Termenul de finalizare este luna august și vor putea cere o prelungire de încă o lună, dar nu va fi nevoie și speră să finalizeze chiar mai repede“, a mai precizat prefectul județului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: