spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateInfirmiera filmată când încărca varză într-o mașină a fost amendată cu 2.000...

  Infirmiera filmată când încărca varză într-o mașină a fost amendată cu 2.000 de lei


  Infirmiera de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu care a fost filmată în timp ce încărca varză în portbagajul unei mașini, deși trebuia să fie la lucru, a fost amendată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj cu suma de 2.000 de lei. Întâmplarea a avut loc lângă spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu.

  Aceasta a fost găsită vinovată că a încălcat o serie de norme din domeniul sanitar. Infirmiera încărca varză în plină stradă, în timp ce era îmbrăcată cu hainele de serviciu și chiar avea mănușile pe mâini. Mai mult decât atât, circulația pe strada Tudor Vladimirescu a fost blocată câteva minute bune până când varza a fost mutată dintr-o mașină în alta.

  „Urmare a apariției în presa locală a unui articol referitor la faptul că în data de 12-11-2022, ora 18,50, o angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, secția RMFB, a fost filmată în uniformă de spital, în timp ce încărca varză în portbagajul unui autoturism parcat lângă unitatea sanitară, inspectorii sanitari s-a deplasat la secția RMFB unde au aplicat sancțiune contravențională doamnei infirmiere, în valoare de 2.000 de lei, conform H.G. 857/2011, art. 32, lit. k, privind nerespectarea precauțiunilor universale“, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

  Infirmiera este  cercetată disciplinar

  Infirmiera lucrează în cadrul Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, iar conducerea Spitalului a anunțat că a demarat o anchetă. „În legătură cu aspectele sesizate în mediul online, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de mâine, luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că angajata spitalului aduce grave prejudicii de imagine unității spitalicești și va fi cercetată disciplinar: „În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: