spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateINFORMER, aplicație de informare lansată de Aparegio Gorj

  INFORMER, aplicație de informare lansată de Aparegio Gorj

  APAREGIO GORJ SA a mai făcut un pas în ceea ce privește diversificarea modalităților de comunicare cu clienții. Astfel, orice beneficiar al serviciilor APAREGIO poate fi INFORMAT DIRECT prin intermediul aplicației INFORMER, descarcată pe telefonul mobil sau tabletă de către cei interesati pentru a fi la curent cu toate comunicările realizate de operatorul de apă/canal din județul Gorj.

  APAREGIO GORJ SA a ales să utilizeze această aplicație de informare a utilizatorilor plecând de la premisa că există situații în care informația trebuie să ajungă cât mai rapid la cetățeanul beneficiar, spre exemplu în cazul unei opriri neprogramate. De asemenea, în cazul unei intervenții programate, clienții APAREGIO GORJ SA vor fi notificați prin intermediul INFORMER despre acest lucru și astfel cetățenii vor putea să își ia măsuri preventive pentru a nu rămâne fără apă.

  Informația furnizata este oficiala si ajunge direct și instant pe telefonul mobil al beneficiarului APAREGIO: practic, clientul nu va trebui să caute el informații, informațiile furnizate de operatorul de apă/canal îl vor căuta pe el. Tot prin intermediul aplicației INFORMER gorjenii vor putea afla date despre calitatea apei sau vor putea descărca documente utile de pe site-ul APAREGIO GORJ SA cum ar fi: cerere de branșare apă și/sau racord canalizare, cerere obținere aviz definitiv, cerere obținere aviz amplasament, cerere vidanjare, comandă analiză apă etc. De asemenea, utilizatorii aplicației INFORMER vor fi la curent cu proiectele demarate de APAREGIO GORJ SA, cu stadiul executării acestora.

  Aplicația este gratuită pentru toți utilizatorii și nu necesită autentificare. Poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Pentru usurință în instalarea aplicației, accesați link-urile de mai jos sau scanați codurile QR aferente:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novelty_software.informer_app&hl=en&gl=US&pli=1

  https://apps.apple.com/us/app/informer/id1477390688

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: