spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎnlocuirea din funcție a prefectului județului Gorj, regretată chiar și de primari...

  Înlocuirea din funcție a prefectului județului Gorj, regretată chiar și de primari PSD

  Înlocuirea din funcție a prefectului județului Gorj, Marcel Iacobescu, de la PNL, este regretată chiar de primarii PSD. Conducerea Prefecturii Gorj a fost anunțată că miercuri, 14 septembrie, va avea loc învestirea în funcție a noului prefect, Cristina Cilibiu, care și-a dat demisia, recent, atât din funcția de primar al orașului Turceni, cât și din PNL.

  Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea: „Cred că este un lucru rău schimbarea prefectului, pentru că actuala echipă cu prefectul actual și cu cei doi subprefecți era o echipă bună. Probabil că cei care nu doresc să meargă treaba bine fac schimbări de acest fel. Consider că se puteau face mult mai multe lucruri bune, decât să se schimbe prefecții. Am avut o colaborare bună cu prefectul. Este o normalitate ca între primar și Instituția Prefectului să fie o colaborare foarte bună, fiind reprezentantul Guvernului în teritoriu. Eu nu cred că vine doamna prefect, că a spus că vrea să se ocupe de familie. Prefectul se schimbă ca pe fotbaliști?“.

  „E o schimbare politică“

  Primarul din Cătunele, Florinel Țuilă, a avut o poziție mai nuanțată: „E o schimbare politică. Eu o cunosc pe doamna Cilibiu. E fostul primar de la Turceni. Eu îmi doresc să meargă treaba bine în județ. Cu domnul prefect m-am înțeles bine și nu am ceva să-i reproșez“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: