spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎntâlnire a asistenților sociali

  Întâlnire a asistenților sociali

  Colegiul Național al Asistenților Sociali – Sucursala Teritorială Gorj organizează în data de 25 mai conferința cu tema „Mereu în slujba semenilor – asistentul social din spital, între provocare și dedicare’’. La acest eveniment sunt așteptați 30 de asistenți sociali, membrii ai C.N.A.S.R. și invitați speciali.

  „În cadrul conferinței vor fi discutate aspecte  de actualitate ale profesiei de asistent social care activează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg.-Jiu, precum și aspecte privind neconcordanțele legislative care reglementează activitatea asistentului social în spital, activități de «advocacy».

  Totodată, dorim să atragem atenția asupra percepției rolului asistentului social și a locului acestuia ca și personal din cadrul instituției.

  Vor lua cuvântul invitații speciali și asistenți sociali principali care își desfășoară activitatea la Spitalul Județean de Urgență Tg.-Jiu și la Comisia de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă“, se arată într-un comunicat de presă.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: