spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiție într-un depozit de cereale la Telești

  Investiție într-un depozit de cereale la Telești

  Foto: agrointel.ro

  În comuna Telești va fi construit un depozit nou de cereale. Pe lângă această investiție, va fi amenajată și o hală pentru utilaje agricole. Compania care a reușit să obțină finanțarea pentru demararea investiției este Agro Fil Iris și a depus deja solicitare la Agenția pentru Protecția Mediului, în vederea obținerii avizelor necesare.

  „Agenția pentru Protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire depozit de cereale și hale utilaje agricole” propus a fi amplasat în: comuna Telești, sat Telești, jud Gorj titular SC AGRO FIL IRIS SRL prin HULEI COSTEL LUCIAN Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din Târgu-Jiu”, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  În județ nu sunt foarte dese investițiile mari în domeniul agricol. De altfel, nici nu sunt suprafețe mari de teren care se pretează la cultivarea cerealelor. Sunt însă câteva comune unde fermierii s-au asociat, sau există investitori care au arendat terenurile localnicilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: