spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateInvestiții promise dar nerealizate, în Târgu Jiu

  Investiții promise dar nerealizate, în Târgu Jiu

  Șantierul de pe Calea Eroilor rămâne nefinalizat. După un an de promisiuni și speranțe, investiția nu atinge stadiul dorit de cetățeni. În zonă doar curajoșii circulă, în această perioadă strada respectivă fiind impracticabilă. Autoritățile bifează investiția la capitolul eșecuri pe 2021.

  “Există și regrete pentru 2021. Nu uitați că am trecut printr-o perioadă de reorganizare la nivelul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, și, ca orice reorganizare, apar mici disfuncționalități pe care o să le reglăm în 2022. Sunt și anumite lucrări care nu au evoluat după graficul de execuție stabilit. Un exemplu clar este Calea Eroilor, dar sperăm să depășim momentul. Eu îmi doresc ca 2022 să coincidă cu perioada în care putem să circulăm pe Calea Eroilor în condițiile cele bune sunt.  Sunt multe alte lucruri pe care ,personal, mi le-aș fi dorit realizate în această perioadă și sper ca în 2022 să răspund la toate problemele semnalate de cetățenii Municipiului Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cel mai slab Primar din ultimii 30 de ani, doar gura si filozofia despre ” a face” sunt calitatile sale.Alegeti-in continuare dragi targujieni!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: