spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateIon Cepoi: „Nu cumulez pensia cu salariul“

  Ion Cepoi: „Nu cumulez pensia cu salariul“

  Ion Cepoi, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj, susține că nu cumulează pensia cu salariul: „Nu beneficiez de pensie și de salariu în același timp. Este o informație eronată. Am preferat să beneficiez de salariu și se poate verifica la Casa Județeană de Pensii Gorj“.

  Ion Cepoi candidează pentru funcția de director al CJCPCT Gorj: „Mi-am depus candidatura, pentru că am acest drept“.

  Alți doi candidați s-au înscris la concurs: Pompiliu Ciolacu, fostul director de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, și Victorița Stolojanu, scriitoare de la Bumbești Jiu.

  La începutul acestui an, Ion Cepoi nu a primit nota necesară, la evaluarea activității, pentru a beneficia de prelungirea mandatului. Acesta a primit o notă mai mică de 9 la evaluarea făcută de Consiliul Județean Gorj. Ion Cepoi are vârsta de 71 de ani și este director din anul 2004.

   

  Concurs organizat de Consiliul Județean

   

  Concursul de proiecte este organizat de Consiliul Județean Gorj. Proiectele de management au fost depuse și până pe data de 23 martie vor fi analizate, urmând ca rezultatul să fie prezentat a doua zi.

  Candidații care au fost declarați admiși vor trebui să își susțină proiectele de management în cadrul unui interviu până pe data de 4 aprilie.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: