spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateIon Tudor, martor în dosarul de hărțuire sexuală a fostului șef de...

  Ion Tudor, martor în dosarul de hărțuire sexuală a fostului șef de la DRDP Craiova

  Ion Tudor are calitatea de martor în dosarul penal de hărțuire sexuală în care este vizat fostul șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Bogdan Bratu. Bogdan Bratu este acuzat de abuz în serviciu, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, amenințare și hărțuire sexuală. Ion Tudor a fost șef al Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu și în prezent este consilier juridic în cadrul DRDP Craiova, dar urmează să se pensioneze.

  O angajată a Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu a scris în plângerea penală că fostul șef al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova i-a promis că-i va crește salariul, dacă va trece de o perioadă de probă de șase luni, după care, la un chef, la restaurantul unui hotel, a invitat-o în camera lui, dar aceasta a refuzat. Ulterior, femeia, care lucrează ca economistă, a fost mutată să lucreze la Bâlteni, unde făcea naveta. De asemenea, aceasta susține că a fost și anchetată administrativ în mai multe rânduri. Ea a contestat detașarea în instanța de judecată.

  „O făcea prostituată“

  Ion Tudor a fost prezent la cheful unde Bratu i-a făcut avansuri angajatei de la Drumurile Naționale. De asemenea, Ion Tudor se află în relații apropiate cu victima.

  Este un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu la care încă se lucrează. Știu destul de multe legate de fapte, deși am avut o relație bună cu fostul director, ca de la subaltern la șef. Totul a plecat de la faptul că salariata respectivă i-a spus că vrea o majorare de salariu, fiind absolventă a ASE București pe vremea când se făcea master.  A lucrat la companii mari, după care a plecat în Italia, unde s-a căsătorit și și-a deschis firma ei. A luat hotărârea de a veni acasă. De la mărirea de salariu s-a ajuns la condiționare. Nu pot să vorbesc și nici nu îmi face plăcere. Eu sunt martor în acel dosar. (…) El a luat în râs toate acuzațiile. El o făcea prostituată pe această femeie. (…) A fost ce a fost în seara respectivă, că suntem bărbați și mai greșim, ne îmbătăm și o luăm razna, dar punem batista pe țambal și mergem mai departe, dar nu continui după aceea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: