spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateJandarm gorjean, în misiune în Republica Centrafricană

  Jandarm gorjean, în misiune în Republica Centrafricană

  Un jandarm gorjean va participa într-o misiune în Republica Centrafricană din Africa, sub egida O.N.U.

  Ofițerul jandarm – locotenent colonel Fotescu Gabriel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, a mai participat și la alte acțiuni specifice.
  „Ofițerul deține experiență în misiuni internaționale, participând, în perioada 2015-2017, la misiuni în Republica Mali.
  Totodată, în anul 2021, a îndeplinit și funcția de comandant al Cursului Superior Internațional, care a fost organizat de Jandarmeria Română la Școala de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române, integrând ofițeri din nouă țări de pe patru continente.
  Ofițerul își desfășoară, în prezent, activitatea, în cadrul Serviciului Ordine și Siguranță Publică – compartimentul Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, coordonând activitatea de prevenire în zona de responsabilitate a Jandarmeriei Gorj.

  Noua misiune, denumită MINUSCA (Misiunea Multidimensională Integrată de Stabilizare a Națiunilor Unite în Republica Centrafricană), constă într-o operațiune de menținere a păcii.
  Misiunea îi va permite ofițerului să pună în practică experiența acumulată în decursul a peste 21 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române și să acumuleze și integreze modul cum se execută misiuni de către reprezentanții altor state O.N.U.“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!