spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateJandarmii gorjeni, la ziua de naștere a unei adolescente

  Jandarmii gorjeni, la ziua de naștere a unei adolescente

  O adolescentă din Bălănești a chemat jandarmii la ziua ei. Fata le-a lăsat un mesaj angajaților Jandarmeriei Gorj, transmițându-le că și-ar dori, pe viitor, să îmbrace și ea haina de jandarm. Astăzi, de ziua ei, minora a avut parte de o surpriză.

  „Bună ziua! Mă numesc T.M.A.M. și am 14 ani…vreau să vă spun că îmi place foarte mult Jandarmeria și vreau să mă fac și eu jandarm, mi-ați face o enormă bucurie dacă veți asista la ziua mea de naștere, are loc pe 26 august 2022, în comuna Bălănești, județul Gorj, la ora 11:30-12:00. Vă aștept cu drag și sper să veniți.
  Un astfel de mesaj am primit prin intermediul rețelei de socializare și, pentru ca ea să aibă amintiri frumoase, ne-am pregătit pentru o întâlnire emoționantă, cu tort, cu flori, cu diplomă și legitimație de jandarm junior și alte materiale.
  Astfel că astăzi, am recrutat cea MAI tânără jandarmeriță din Gorj, a împlinit 15 ani și este jovială, directă, iar noi, în cadrul întâlnirii, am cunoscut o copilă fericită, optimistă, care știe ce își dorește în viață. Și, pentru că a devenit o jandarmeriță junior, va fi sub atenta îndrumare a noastră și am invitat-o și la alte activități pe care le vom organiza la nivelul unității.
  Jandarmii gorjeni și IPA – Regiunea 2 Gorj îţi mulțumesc că ne-ai făcut o zi MAI frumoasă și îți doresc un viitor frumos ca sufletul tău de copil!”, a fost mesajul transmis de angajații MAI.


  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!